Този ноември Дисни ни канят на най-чудатото пътешествие, за да

...
Този ноември Дисни ни канят на най-чудатото пътешествие, за да
Коментари Харесай

Откриваме невъзможен „Чуден свят“ само в кината през ноември

Този ноември Дисни ни канят на най-чудатото странствуване, с цел да открием невъзможното с един необикновен и спиращ дъха Чуден свят. Вдъхновен от редица типичен филми и истории от извънредно известните рисковани и фантастични pulp-издания от първата половина на XX век, истинското анимационно премеждие, ще води феновете на фантастично странствуване през времето и пространството до място, изтъкано от безчет мистерии – място, оттатък границите на въображението, на каквото сигурно не сте били до момента.

Дело на носителя на „ Оскар “ режисьор Дон Хол (Героичната шесторка, Рая и последният дракон) и  номинираният за премията „ Ани “ сърежисьор и сценарист Куи Нгуен (Рая и последният дракон), Чуден свят ни среща с именитото семейство откриватели Клейдс, които се озовават надълбоко в непознатите, неразучени територии на различен, чудноват свят, където дебнат всевъзможни рискове и повече от удивителни същества. Най-голямата опасност обаче няма да пристигна извън – изтъкано от ярки и непримирими характерности, фамилията е на път да провали най-важната задача в живота си, в случай че не намерят сили да превъзмогнат разликите си…

Първият филмов откъс на Чуден святни дава опция да забележим част от забележителния, изпълнен със странни същества, необикновен свят, който чака феновете в кината през есента, и дава поръчка за едно от най-оригиналните, занимателни и развлекателни анимационни завършения в историята на Дисни.

Режисьор на Чуден свят е Дон Хол (Героичната шесторка, Рая и последният дракон), а сърежисьор и сценарист е „ Ани “ Куи Нгуен (Рая и последният дракон). Продуцент е Рой Конли (Планетата на съкровищата, Рапунцел и разбойникът).

Откриваме невъзможното сЧуден святот 25 ноември единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР