Този мултифункционален чопър е чудесен помощник за всяко домакинство Всяко домакинство

...
Този мултифункционален чопър е чудесен помощник за всяко домакинство
Всяко домакинство
Коментари Харесай

Мултифункционален чопър - 22-в-1 за зеленчуци и плодове


Този мултифункционален чопър е превъзходен асистент за всяко домакинство

Всяко домакинство се нуждае от най-малко малко софтуерна помощ в ежедневното подготвяне на храната. А когато менюто е богато на зеленчуци, какво по-удобно от един мултифункционален чопър?

Достъпен като цена за зеленчуци и плодове се предлага от онлайн магазина Cafago – той коства единствено €24,89 и се доставя гратис до купувачите, в това число у нас. 

Мултифункционалният чопър улеснява обработката на зеленчуци и плодове

Този удобен комплект разрешава елементарно нарязване на зеленчуци и плодове на резени и кубчета, а също и настъргване в разнообразни форми и размери за минимално време! Гумираната неплъзгаща се основа обезпечава непоклатимост и сигурност при потребление на приборите.

се състои от общо 22 елементи, в това число 13 сменяеми остриета и спомагателна белачка, посредством която можете да получите огромен или дребен, пълен или тъничък комат, късчета или жулиени. Зеленчуко-резачката има остриета от неръждаема стомана за нарязване на доста твърди зеленчуци.

13 разнообразни остриета са включени в комплекта на чопъра

Дизайнът на мултифункционалния чопър е планиран за оптимално улеснение. Налични са кошница за оттичане и кутия за предпазване на зеленчуците. Комплектът е подобаващ за обработка на зеле, лук, домати, чесън, моркови, картофи, яйца, плодове, сирене и други

Помислено е, несъмнено, и за сигурността на потребителите на. Протекторът за ръце във тип на защитен държач пази пръстите, а устойчивото на плъзгане дъно обезпечава непоклатимост и устойчивост на чопъра.

Ето по какъв начин се употребява мултифункционалният чопър

В комплекта влизат: чопър за зеленчуци и плодове с вътрешна кошница за отцеждане на храна, дъска за отцеждане и външна кутия за предпазване, 13 броя остриета, протектор за ръце, белачка, сепаратор за яйца и 2 броя четки за разчистване.

Можете да купите комплекта тук: – на цена от €24,89 и безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР