Този мощен естествен антибиотик не само успява да пречисти тялото

...
Този мощен естествен антибиотик не само успява да пречисти тялото
Коментари Харесай

Най-мощният естествен антибиотик, с който да пречистим тялото си

Този мощен натурален антибиотик освен съумява да пречисти тялото от отрови, само че и укрепва до неразбираемост имунната ни система. Препоръчително е човек да го сервира на организма си през есента и зимата, когато най-вече се нуждаем от спомагателна поддръжка, тъй че по-лесно да прекосяваме през всички тези настинки и грипове.

Нямаме самообладание да споделим с всички вас по какъв начин можете да си приготвите в домашни условия напълно естествен антибиотик, включващ скъпи съставки.

Този тоник е кадърен да убие всевъзможни инфекции, да ускори кръвообращението и лимфата в организма. Той няма аналог. Колкото по-скоро го приготвите, толкоз по-добре за вас и здравето ви.
Тайната на естествения антибиотик е в мощната композиция от свежи и висококачествени съставки. Ето кои са те:
- 700 мл ябълков оцет (винаги използвайте естествен);

- ¼ чаша ситно нарязан чесън;

- ¼ чаша ситно нарязан лук;

- 2 броя пресни чушки от най-лютите;

- ¼ чаша настърган джинджифил корен;

- 2 с.л. настърган хрян корен;

- 2 с.л. куркума на прахуляк.
Начин на подготвяне:
Всички съставки, без оцета, се смесват в стъклен буркан. Едва по-късно се излива киселата течност, слага се капачка и бурканът се разклаща пламенно, тъй че съставките в него да могат да се смесят. Сместа се държи на мрачно и ветровито място за интервал от две седмици. През цялото това време не забравяйте да разклащате буркана 2-3 пъти дневно.
Защо 1 път в седмицата е ВАЖНО да си потапяме краката в ОЦЕТ
Чували ли сте за лечебните свойства на една от най-често употребяваните подправки в кулинарията, а точно ябълковият оцет? Мнозина са сви...

Когато отминат тези две седмици, прецедете сместа през марля. Това, което би трябвало да консумирате вие, е самият сок.

Имайте поради, че ароматът на този натурален антибиотик е доста изострен, по тази причина не е целесъобразно да го приемате на гладно.

Преди да опитате за пръв път от тоника, предлагаме да похапнете парче лимон или лайм. Това ще ви помогне по-лесно да приемете лютивия усет.

Всяка заран консумирайте по една супена лъжица, с цел да може да подсилите имунитета си. Когато свикнете с усета, може да увеличите дозата.

Този натурален антибиотик е най-хубавото, което можете да дадете на организма си. Направете го още в този момент!

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР