Този месец Yettel предлага на своите клиенти възможността да закупят

...
Този месец Yettel предлага на своите клиенти възможността да закупят
Коментари Харесай

Yettel предлага смарт часовниците за малчугани MyKi с достъп до образователната платформа iZZI

Този месец Yettel предлага на своите клиенти опцията да закупят онлайн някой от комфортните детски часовници MyKi Watch с проект Джуниър 13.99 за 24 месеца с включен достъп до просветителната платформа iZZI. С началото на образователната година родителите могат да съчетаят сигурността, потребното и занимателното, като изненадат малчуганите си с MyKi Watch 4 LITE или MyKi Watch 4. 
 

С тях имат опция да наблюдават местоположението им и да са спокойни за тяхната сигурност през целия ден. Часовниците са и с чудесни дизайни: за създаването им е взето мнението на деца сред 4 и 15 години, по тази причина бързо стават обичани на дребни и подрастващи. MyKi устройствата засичат настоящото местоположение както навън, по този начин и на закрито и изпращат данните до приложението MyKi Watch, конфигурирано на смарт телефона на родителя. Образователната платформа iZZI предлага голям брой образователни запаси и материали за възпитаници от 1 до 7 клас на издателствата Клет България, Булвест и Анубис. Дигиталната платформа разкрива нови благоприятни условия пред модерното, софтуерно насочено обучение посредством интерактивни запаси, видеа и особено приспособен за възрастта на учениците материал.
 
MyKi Watch 4 LITE има функционалност за чат с родителите и изпращане на фотоси от вградената камера. Часовникът идва с разнородни приложения като крачкомер, математическа игра и опция за основаване на аларми, които да припомнят за значимите задания за деня. Цената на модела е 69,99 лева с Джуниър 13,99 с контракт за 2 години и до края на септември устройството се продава онлайн в комплект с Paw Patrol чанта с принадлежности за изобразяване.

 
MyKi Watch 4 e най-функционалният детски часовник с тракер, предлаган от Yettel. Има алтернатива за следене и надзор над гласовите позвънявания. Предлага тройна локализация и поддържа двупосочни гласови и даже видеообаждания, както и чат функционалности. Особено обичана на малчуганите е опцията да прибавят другари в своя лист с контакти, като свържат своите MyKi 4 устройства посредством Bluetooth. За да е сполучлива връзката обаче, тя би трябвало да бъде утвърдена през мобилното приложение на двата часовника, тъй че родителите да могат да наблюдават и тази функционалност. MyKi 4 наблюдава и интензивността на детето денем с помощта на вградения крачкомер, а информацията и статистиките могат да бъдат прегледани от родителите в мобилното приложение. Цената на детската джаджа е 109,99 лева с Джуниър 13,99 с контракт за 2 години, а с онлайн покупката му потребителите го получават в комплект със специфичната Paw Patrol чанта с принадлежности за изобразяване.
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР