Този месец, Oppo може да проведе поредната презентация на устройства

...
Този месец, Oppo може да проведе поредната презентация на устройства
Коментари Харесай

Oppo клонира iPhone X и представи R15 и R15 Plus

Този месец, Oppo може да организира следващата презентация на устройства от ново потомство, като този път ще стане дума за смарт телефоните R15 и R15 Plus. Самата компания към момента не е оповестила датата на конференцията, само че се появи тийзър с идния ивент. Знаете ли обаче, кое е най-странното в тази история?

Oppo продължава да изповядва тактиката в дизайна — където е Apple, там е и тя. В дизайна на новите смарт телефони е прибавен известния остров. За това блестящо приказва, изображението на смарт телефона в промо-плаката. С оглед на това, устройствата са ориентирани към пазара в Китай, където обичат клонингите на известните артикули и този ход е оневинен и ефикасен маркетингов инструмент.

Според слуховете, Oppo може да предложи в R15 и R15 Plus аналога на технологията Face ID, осъществен на хардуерно равнище. Вътре би трябвало да работи платформата Snapdragon 670, която още не е показана публично. Не е изключено да се повтори и историята с Oppo R11, когато това беше единственото устройство, въз основата събфлагманския чип от Qualcomm в продължение на няколко месеца. Устройствата ще получат като най-малко 4 GВ оперативна памет и фирмената обвивка Color OS 4.0 въз основата на Android 8.1 Oreo. Почти несъмнено е, че акцентът ще бъде подложен върху селфи камерата, а на задната страна ще има сдвоен модул.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР