Този месец, докато двойката несъмнено украсяваше своето екологично калифорнийско коледно

...
Този месец, докато двойката несъмнено украсяваше своето екологично калифорнийско коледно
Коментари Харесай

ХОРАТА НА PLATELL: Семейство Съсекс сигурно са се почувствали на върха на света със Spare, най-бързо продаваната нехудожествена книга в историята и „сделка с Netflix за £88 милиона“ в чантата... Така че защо тази година техният лицемерен балон burst?

Този месец, до момента в който двойката безспорно украсяваше своето екологично калифорнийско коледно дърво, светът им се срина

По това време от книгата на принц Хари Spare, Sussexes, с регистрирана договорка с Netflix за £88 милиона, би трябвало да са се почувствали на върха на света

Spare стана най-бързо продаваната нехудожествена книга в Обединеното кралство от началото на записите през 1998 година и продадени 3,2 милиона копия по целия свят през първата седмица от публикуването — даже заглавието е нацупено заяждане) и техния неподвижен подкаст, Archetypes, който беше изхвърлен от Spotify единствено след един сезон.

Ръководител на подкаст нововъведенията на Spotify и монетизация, Бил Симънс, ги назова „ измамници “, когато многогодишната им договорка с компанията на стойност £16 милиона беше анулирана.

Ние също открихме техните скъпите шестсерийни документални сериали на Netflix за Хари...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР