Този мандат няма да може да бъде осъществен и аз

...
Този мандат няма да може да бъде осъществен и аз
Коментари Харесай

Костадинов: Задържането на мандата до 15 август е гавра с България на едно импотентно управление

Този мандат няма да може да бъде сбъднат и аз допускам, че след 15 август могат да решат да го задържат до 15 декември, малко преди Нова година, а може би и след 15 януари, с цел да може въпреки всичко да изкараме хубаво празниците. Това е подигравка с България от страна на едно импотентно ръководство, което със зъби и нокти прави всичко належащо, с цел да задържи ръководството в ръцете си, с цел да може да прокара още няколко покупко-продажби. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Относно решението на Конституционния съд за ръководителя на КЕВР Костадинов напомни, че от " Възраждане " са били единствените, които са били дали своят вот срещу номинацията на Станислав Тодоров за началник на енергийния регулатор.
Още тогава казахме, че ще има проблем, тъй като метода, по който беше осъществен този избор, беше противоконституционен, уточни той, представен от novini.bg

Костадинов попита и какво ще се случи, в случай че и с избора на ръководител на КПКОНПИ бъде позволена същата неточност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР