Този лек незабавно облекчава болката, причинена от хемороиди Вярвате или

...
Този лек незабавно облекчава болката, причинена от хемороиди Вярвате или
Коментари Харесай

Този лек незабавно облекчава болката, причинена от хемороиди

Този лек неотложно облекчава болката, породена от хемороиди

Вярвате или не, има елементарна съставна част, с която можете да излекувате хемороидите за доста малко време! И тази съставна част се намира в кухнята ви.

Всички знаем, че ябълковият оцет е извънредно потребен. Той може да помогне при многочислени здравословни проблеми. Заради свойствата му хората го употребяват от епохи.

За лекуване на хемороиди се употребява външно и орално. Ябълковият оцет дейно лекува кървенето от вътрешните и външните хемороиди.

Начин на приложение:
Потопете памук в разтвор от ябълков оцет и вода. След това, поставете памука като компрес върху външните хемороиди и оставете да работи за към 30 минути. Ако е допустимо, сменяйте компреса няколко пъти дневно, до момента в който можете. Важно е компреса да е леден.

За този проблем може да ви помогне и студена седяща вана с епсомова сол, защото тази сол има свойствата да извлича течностите, тъй че, по този метод повредените кръвоносни съдове (хемороиди) ще бъдат понижени.

Същата процедура с ябълков оцет се ползва и при вътрешни хемороиди, а лекуването продължава най-малко 10 дни.

Яжте единствено меки храни, т.е. храни, които не предизвикват запек и пийте повече вода, в сравнение с нормално. Изпийте една супена лъжица ябълков оцет, разводнен в чаша топла вода заран, с цел да улесните изпразването на червата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР