"Този, който критикува грешките на Европа, особено, когато тя се

...
"Този, който критикува грешките на Европа, особено, когато тя се
Коментари Харесай

Нинова: Критикуващият грешките на Европа е повече европеец, отколкото този, който ги приема мълчаливо

"Този, който подлага на критика грешките на Европа, изключително, когато тя се ръководи от десни партии, е повече европеец, в сравнение с този, който приема тези неточности безмълвно. "

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила по време на срещата си с водачи на младите социалисти от цяла Европа, която се организира в София, оповестиха от пресцентъра на партията. Тя регистрира, че съперниците на Българска социалистическа партия са им лепнали етикет, че са антиевропейска партия. „ Например, тъй като сложих въпроса да няма двойни стандарти в храните и казах- желая моят, българският народ, да бъде равнопоставен на другите нации, да няма двойни стандарти. Обвиниха ни, че това е антиевропейско говорене “, разяснява Нинова. Според нея да критикуваш и да предлагаш алтернатива- значи, че търсиш развиване. Тя уточни, че Българска социалистическа партия желае единна и мощна Европа, както и равни благоприятни условия за европейските жители.

"Когато народът ни реши, че българските социалисти би трябвало да ръководят страната, политиките за младежите ще бъдат факт. " Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на срещата си с младежи от цяла Европа в София. „ Ще бъдем по-силни, в случай че дружно се сплотяваме и прилагаме такива политики и оферти във всички страни в Европа. За целта- би трябвало да ангажираме младежите в такава политика. В България доста от младите не се интересуват от политика. Направихме едно проучване- за какво това е по този начин. Най-много от тях ни дадоха отговор, че никой не ги пита “, разяснява Нинова.

Тя уточни, че не споделя мнението, че мигрантите ще решат демографските проблеми. „ Казвам го, тъй като за нас и за доста от вашите страни, демографската злополука е проблем. Бих желала, посредством въпроса за демографията, да мина към младежките политики, тъй като един от методите за решение на този проблем е политика към младите, към фамилиите, към децата “, разяснява Нинова. Тя акцентира, че в България държавното управление не води политика за младите фамилии. „ Това, което ние предлагаме, като законодателство и като политики, се отхвърля без съществени причини. Например- фамилно подоходно облагане с облекчение на налози за млади фамилии с две и три деца – да заплащат по-малко налози “, добави Нинова.

Тя уточни, че различен проблем, който би трябвало да се взема решение, е корупцията. „ За страдание, ние сме на първите места по корупция и възприятието за неправда у хората е още един огромен проблем за политиците “, добави Нинова. Тя уточни, че всяка страна взема решение този проблем със лични средства и законодателство, само че има и трансгранични закононарушения. „ Надяваме се общата европейска прокуратура да ги взема решение “, разяснява Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР