Този кадър с американския президент Джо Байдън, на който заспива

...
Този кадър с американския президент Джо Байдън, на който заспива
Коментари Харесай

Виктор Николаев за дрямката на Байдън: Чудя се дали главата му няма да се килне на една страна и да се стресне

Този кадър с американския президент Джо Байдън, на който заспива по време на срещата в Глазгоу, обиколи медиите. За към 30 секунди е цялата сънливост, и след това отваря очи. Човекът е имал дълъг полет въпреки всичко, означи водещата на " Здравей, България " по Нова Тв Мира Иванова на фона на фрагмента.

Чудя се дали главата няма да се килне на една страна лекичко и да се стресне в мига, в който усети, че ще падне, продължи тематиката Виктор Николаев. 

Да, по този начин е, очевидно е бил изтощен, и среща с папата имаше дълготрайно индивида, добави Иванова.

На идващия кадър се вижда по какъв начин мъж се приближава до Байдън и поддържа връзка с него, което даде мотив на Николаев да се пошегува: Как никой не му сподели да не буди индивида.

На тази среща на борците за климата са употребявани над 400 частни самолета, които изхвърчат и кацат. Дори има едно пресмятане, че се изхвърлят до 13 хиляди тона въглероден диоксид. Това е сравнимо с годишните излъчвания, създадени от 2600 швейцарски жители, съгласно едно швейцарско списание, което е направило сравнението. Нали помните, че Грета Тунберг някъде седмици наред със силата напразно с някаква гигантска платноходка беше тръгнала за Южна Америка, с цел да не я упрекват, че се качила на самолета, но всичките й екипи ходеха със аероплан, сподели още Виктор Николаев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР