Този кабинет е възможност за всички политически сили и не

...
Този кабинет е възможност за всички политически сили и не
Коментари Харесай

Атанасова: Този кабинет е възможност за всички политически сили и тя не бива да бъде отхвърлена с лека ръка

Този кабинет е опция за всички политически сили и не трябва да бъде отхвърлена с лека ръка. Това съобщи Десислава Атанасова, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ-СДС в дебата по проектокабинета, препоръчан от техния кандидат-премиер Николай Габровски.

Ние сме наясно, че в актуалната обстановка българският политически хайлайф не е в положение да излъчи общоприетоо, съдружно или еднопартийно държавно управление, сподели тя.

Единствената опция за стабилизиране на българската държавност, представителна народна власт и политически живот, е предаваното на държавно управление с стратегия, ясни цели и оптимално необятна поддръжка от няколко политически сили, акцентира още Атанасова.

Нашето мнение е, че Габровски и кабинетът му имат нужните качества, с цел да предложат антикризисна стабилизационна стратегия, която да подсигурява на българските жители оптималната сигурност.

„ В последните дни, а и през днешния ден, както ние всички в тази зала по този начин, и всички български жители имаха опция да се срещнат с впечатляващата биография на проф. Габровски ", означи Атанасова и акцентира, че даже и тези, които няма да поддържат това предложение не отхвърлиха неговите качества и не си разрешиха да очернят облика на един от безспорните престижи на българската медицина, просвета и общество.

„ И преди, и след нашата номинация проф. Габровски ще бъде престиж ", сподели тя и добави, че персоналният състав на проектокабинета също се състои от хора с богати биографии, добре познати и уважавани в своите професионални общности и сфери.

" Ще си тръгнем със съзнанието за изпълнен дълг към обществото без значение какъв ще е резултатът от гласуването ", добави Атанасова.

" Днес ще подкрепим решение, а не желание. Ще подкрепим деяние, а не девиз. Днес без значение от резултата от това гласоподаване ще си тръгнем от тук с ясно изпълнен дълг към българското общество. Днес ще подкрепим същински, а не утопичен А тим на България. Призовавам за разсъдък и мисъл за България ", сподели Атанасова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР