Този ход на ППДБ показва и че нищо особено не

...
Този ход на ППДБ показва и че нищо особено не
Коментари Харесай

Илиян Василев: Борисов се вбеси, че Денков взе инициативата и го ...

Този ход на ППДБ демонстрира и че нищо изключително не се е трансформирало от обстановката преди девет месеца - ГЕРБ не са в състояние, макар изборната си тежест, да водят хорото на българската политика и поради предишното си, което дрънчи на корупция и купищата неразровен грях. Този анонс на BG Elves с разкритията за Турски поток е единствено тънко увещание за " разровиш ли го ще мирише ".

 

Борисов имаше концепцията да не гласоподава оставката на кабинета на Денков и да изнудва със единодушието си, само че часовникът тиктака и Радев е на ход, въпреки и не напълно. Защото не може да препуска, значи има задоволително време за логичен диалог.

 

Но е правилно, че Борисов ще има все по-голям проблем с номенклатурата на ГЕРБ - те желаят власт, в този момент и незабавно. Иначе защо да стоят в ГЕРБ? Така че, въпросът е до по кое време ще може да удържи похода на болярите си към властта.

 

До едно време са мобилизационни и самохвални речи на Томислав Дончев на тематика - най-хубавите сме, другите са кръжочници. Това с държавното управление иди дойди - на регулаторите, службите, прокуратурата са същинската материална власт. Нали си представяте по какъв начин всички папки с разкрития за корупция на ГЕРБ елита попадат в искащи да си свършат работата прокурори?

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР