Този град има напредък, не може да се отрече, варненци

...
Този град има напредък, не може да се отрече, варненци
Коментари Харесай

Кирил Петков: Димитър Николов спечели на първи тур, защото гражданите на Бургас са видели нещо хубаво от него

Този град има прогрес, не може да се отхвърли, варненци доста си боли, че Бургас ги изпревари, разгласи съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков похвали кмета на Бургас Димитър Николов, изтъквайки, че градът се развива доста по-добре от Варна, тъй като има напредничав кмет, от който жителите са видели хубави неща.

Думите на Петков бяха казани в днешното му посещение в подкаста на Дневник и са в подтекст на балотажа във Варна, където един против различен се изправят Иван Портних от ГЕРБ и Благомир Коцев от ПП-ДБ.

„ Варненци знаете ли кое ги боли, когато приказвам с тях? Ето в този момент ще дам положителна светлина към хората от ГЕРБ. Във Варна най-вече ги боли, че Бургас е почнал да наподобява доста по-добре от техния град. Ето – имаме претендент на ГЕРБ във Варна и претендент в Бургас. Бургаският кмет с всички рецензии, само че не може да се отхвърли че градът има прогрес. Във Варна – цялостен застой. Морската столица на България, която всички ние обичаме внезапно е на второ място като развиване и напредък, сподели Кирил Петков и акцентира, че варненци в този момент имали доста по-голям късмет да се обединят техния претендент и това бил верния път.

„ Ето, вижте в Бургас всички се сплотиха – Димитър Николов завоюва на първи тур, тъй като жителите на Бургас са видели нещо хубаво “, добави той. Петков дефинира Николов за напредничав кмет.

Публична загадка е, че Кирил Петков се опитваше да наложи кандидатурата на Константин Бачийски за кандидат-кмет на ПП-ДБ за Бургас, само че срещна сериозен отпор от съдружните си сътрудници от „ Демократична България “ и локалната конструкция на „ Продължаваме промяната “ в Бургас.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР