„Този главен прокурор трябва да си подаде оставката или да

...
„Този главен прокурор трябва да си подаде оставката или да
Коментари Харесай

Петков: Главният прокурор да си подаде оставката или да бъде отстранен

„ Този основен прокурор би трябвало да си подаде оставката или да бъде отхвърлен “, съобщи на излизане от Софийска градска прокуратура министър председателят Кирил Петков.

Той сподели още, че като министър-председател няма доверие на основния прокурор Иван Гешев и доста би се радвал Висшия правосъден съвет да си свърши работата и да прегледа деликатно внимателно причините на министъра на правораздаването.

„ Одитната организация, която би трябвало да одитира всички евросредства по някакъв метод е проспала или не е видяла, че в доста от общините имаме централизация на над 90% със единствено един реализатор на европроекти “, разгласи министър председателят.

В доста от общините на България публичните поръчки са се провели по този начин, че има над 90% централизация единствено на един реализатор и този отчет може да се покаже “, сподели Петков. Според него отчетът дава съществени подозрения, че има непозволени дейности от ОСЕС, одитната изпълнителна организация под Министреството на финансите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР