Този факт дразнел много Найденов, защото според него, когато Любо

...
Този факт дразнел много Найденов, защото според него, когато Любо
Коментари Харесай

Васил Найденов бесен на Любо Киров: Печели на мой гръб!


Този факт дразнел доста Найденов, тъй като съгласно него, когато Любо изпълнявал шлагерите " Адаптация ", " Телефонна обич ", " Сбогом, моя обич " и " По първи петли ", това обезсмисляло неговата работа.

" Като той ги пее по участията си, моята работа спада. Заведенията ще предпочетат да го канят него, тъй като хонорарът му е по-малък, а и е повсеместен реализатор, който може да извършва в това число и мои песни и публиката да е удовлетворена ", недоволствал изпълнителят на „ Синева “.

Той сън не спял с цел да измисли метод да забрани на сътрудника си да изкарва пари на негов тил. Още повече, че Любо хитро ги представял по участията си безусловно акапелно и действително Васил е с вързани ръце и не може даже да го подведе под правосъдна отговорност.

Навремето Кеца и Любо от „ Те “ бяха в много близки връзки, самата легенда нееднократно е помагал с насоки, препоръки, пък и със връзките си на прохождащия артист. Двамата доста постоянно са забелязвани в компанията на Камен Воденичаров с който са близки приятелки.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР