Този документ (меморандумът, предложен от ПП-ДБ на ГЕРБ) в никакъв

...
Този документ (меморандумът, предложен от ПП-ДБ на ГЕРБ) в никакъв
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Меморандумът не е ултиматум, не е и предложение за коалиция

„ Този документ (меморандумът, препоръчан от ПП-ДБ на ГЕРБ) никога не е ултиматум - това е основа за водене на диалози ". Това сподели в изявление за предаването „ Тази неделя " Надежда Йорданова, народен представител от ПП-ДБ и някогашен министър на правораздаването.

„ Това не е съдружно съглашение, тъй като то не включва всички детайли на ръководството. Това е по-скоро механизъм за взимане на решения ", посочи Йорданова.

На въпроса дали „ Демократична България " се срами да влезе в коалиция с ГЕРБ тя отговори, че от Демократична България са фокусирани върху съответни резултати.

„ Ние изискуем на българския народ държавно управление, което е определено от Народното събрание. България би трябвало да бъде ръководена от постоянно държавно управление - би трябвало да има рационално и отговорно държание и ротацията би трябвало да се случи при ясни и транспарантни условия ", счита депутатът от ПП-ДБ.

Според нея диалози за ротацията ще има и те би трябвало да бъдат извършени умерено, отвън светлините на прожекторите.

За случая към показно убития Мартин Божанов-Нотариуса някогашният правосъден министър разяснява, че ѝ е прочут сигналът за заканите по отношение на арбитър Владислава Цариградска.

„ Случаят „ Божанов " би трябвало да се разплете, изискуем това на българското общество Трудно е да се одобри, че това се е случвало без политически тил ", разяснява Йорданова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР