Този джобен герберски Леонардо десетина пъти повтори, че от ПП-ДБ

...
Този джобен герберски Леонардо десетина пъти повтори, че от ПП-ДБ
Коментари Харесай

Възможно ли е да се прелее интелект? „Пирогов“ - дежурен аргумент...

Този джобен герберски " Леонардо " десетина пъти повтори, че от ПП-ДБ си отмъщавали поради абсурда със съветника на военния министър Тагарев – Мустафа Емин, който се забърка в края на август в скандал точно в най-голямата ни болница за незабавно лекуване.

 

Мотивите на здравния министър проф. Хинков за отстраняването на доктор Димитров са поради одитен отчет, разкрил съществени нередности в ръководството и финансите на лечебното заведение. Добрев, Десислава Атанасова, Борисов, проф. Костадин Ангелов и други от ГЕРБ обаче въртят латерната, че било вендета без да имат и половин мотив в тази посока. Просто изхождат от модела „ Борисов “, при който бяха в действие точно сходни претекстове за кавга с неуместни хора, съперници и публицисти. Ползваха прокуратурата, службите и всевъзможен различен инструментариум, с цел да си разчистват сметките.

 

Колкото до отношението на Борисов към медиците, задоволително е да напомним по какъв позорен метод, в пика на пандемията от Ковид 19, той подреди на проф. Асен Балтов, тогава началник на „ Пирогов “ и проф. Костадин Ангелов, тогава здравен министър ги натовари на джипката, с цел да им демонстрира маркировката на пътя към Калотина… Колко би трябвало да са неналичията в ценностната система на един индивид, с цел да измисли сходно безумство?

 

Днес крякат сякаш в отбрана на Валентин Димитров, само че в действителност концепцията е да са в медиите и да основават звук към себе си. Колкото до Делян Добрев, все по-често негови съпартийци споделят, че се е прицелил в партийното кресло на Борисов и към този момент търси поддръжници за реализацията на подобен проект.

Освен това няма човек, който се интересува от здравната тематика да не знае, че в България два клана управляват по-голямата част от многомилиардните потоци към опазването на здравето. Единият води право към върха в ГЕРБ…

 

Също по този начин е доста неточно да бъдат замесвани имена на известни медици от „ Пирогов “, които герберските хардлайнери непрекъснато цитират, без да е ясно дали имат единодушието на въпросните специалисти. Подличко е.

 

За такова държание мъдрият Чудомир ни е оставил следната мисъл: „ Някои мислят, че единственото нещо, което им е нужно, с цел да водят полемика, е устата. “

„ Капо “ на Борисов мислят? Това е вест.

 

Което поражда въпроса: Може ли да се внедри изкуствен интелект там, където липсва натурален?

 

Пироговци нямат потребност от партийни " чадъри " и " поддръжка ", тъй като зад това постоянно се крият нездрави ползи.

 

Емил Азар

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР