Този ден е свързан по-скоро с предизвикателства. Вижте какво вещаят

...
Този ден е свързан по-скоро с предизвикателства. Вижте какво вещаят
Коментари Харесай

Този ден е свързан по-скоро с предизвикателства

Този ден е обвързван по-скоро с провокации. Вижте какво вещаят звездите.
Овен
Днес непотребните размисли за смисъла на вашето взаимно съществуване, могат единствено да ви разочароват. Умът и сърцето очевидно ще водят война и по тази причина звездите ви поучават, да се вслушате точно в сърцето, а мозъкът да оставите да помълчи.

Днес никой за нищо не го пита.
Телец
Този ден ще запомните като тежко и непредсказуемо време.

Използвайте своя опит и вътрешен глас в избора на облекло, което ще ви даде опция да се почувствате неотразима в очите на мъжете, от този ден би трябвало да се появят многообещаващи финансови приходи.

Но за жалост за в този момент това са единствено отдалечени проекти.

Успех ви чака през днешния ден в публичната работа и политическата активност.

За предприемачите през днешния ден се очертаят нови покупко-продажби, които ще донесат предстоящите приходи.
Близнаци
Днес природата ще се окаже срещу Вашите връзки. Метереологичното време по никакъв метод няма да способства за сантиментални разходки и буйни самопризнания в обич, само че и няма да Ви даде опция да се концентрирате един в различен: нещо непрестанно и наложително ще Ви отвлича. Затова, в случай че има опция да не излизате от къщи, не го правете.
Рак
Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате.

Да се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено.

За Вас се грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле.

Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате, на своите близки.
Лъв
За Вас този ден е обвързван по-скоро с предизвикателство, в сравнение с с победа. Неочаквано (и напълно не на време) ще припомнят за себе си Вашите недоброжелатели и противници.

Може би е по-добре да отклоните битката, само че като се имат поради особеностите на Вашия темперамент, евентуално ще предпочетете да започнете бойни дейности.

Няма да можете да се концентрирайте върху домашната работа, и не всичко, което сте си възнамерявали, ще бъде свършено. Във връзка с това са вероятни обиди от околните. Опитайте се да разгоните облаците, появили се на хоризонта, тъй като другояче има заплаха от сериозен спор.
Дева
Странен ден е в действителност, от самото начало ще имате чувство за някаква обреченост. Не предизвиквайте ориста, че най-после в действителност може да ви застигне. Правете каквото би трябвало, пък тогава няма по какъв начин да не стане каквото желаете.
Везни
Дребните диалози могат да доведат до обилни събития. Ако внезапно нещо Ви е тормозило, не би трябвало да се насилвате с другарство. Вместо това се старайте просто да поддържате ежеднесните диалози и сдържано обменяйте реплики с обкръжаващите Ви. Не единствено ще научите много отлични приьоми, а ще завържете и потребни запознанства, само че в един миг ще разберете, че Вашата срамежливост се е изпарила, а дори и не сте забелязали.
Скорпион
Сега или в никакъв случай! Днес е нужно да съберете всичката си воля и кураж и да кажете на Вашия обичан човек това, което мислите за него. Или направете това, което (казано под секрет) е трябвало да извършите прекомерно от дълго време, само че все някак не сте се решавали. Решете се, най-на края! Звездите Ви желаят триумф!
Стрелец
Днес Вашия обичан човек ще се окаже последовател на бързите решения и стремителните дейности. Вие ще бъдете малко по-бавни и умерени и по тази причина в един миг ще му служите за котва или буксир, което значи, че по всякакъв начин ще затруднявате неговото препускане. Може би в действителност това е за положително?
Козирог
Днес Вашият обичан човек ще бъде в неразбиране, за какво по този начин необичайно, несъответстващо и нетривиално се държите. Вероятно ще стартира да се пробва да си ги обяснява на фона на своите нормални дейности, само че надали ще се получи нещо от това.: и самите Вие няма да знаете отговора.
Водолей
Днес ви се предлага, да си намерите по-полезно и здравословно занятие, от гледане на телевизия. Добър избор би бил недълъг поход, само че надали бихте съумели да уговорите някого, да Ви прави компания. Изключения са вероятни, единствено в случай че любовта на Вашата половинка към Вас е безгранична.
Риби
Днес ще ви се желае романтика в връзките. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате самодейност от страна на Вашия обичан човек. Той най-много ще се въодушевява от Вашия образец и ще го последва с преголямо наслаждение. Поне може да се надявате на това.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР