Този декември ще бъде по-различен за всички нас - в

Този декември ще бъде по-различен за всички нас - в ...

„Да украсим Бургас” за 14-и път ще вдъхне надежда, красота и светлина с вашата коледна магия.

"Този декември ще бъде по-различен за всички нас - в Бургас, страната и целия свят. Но заедно с трудните дни през тази година, последният месец от календара носи със себе си и най-чаканите празници, събрали в себе си вярата, топлината на дома и надеждата за доброто, което предстои. Споделете вашето усещане за празничност в това различно за всички ни време, което наложи нови правила на общуване. Включете се в инициативатаи нека заедно да подарим светлина, красота и усмивки", призовават от община Бургас.
Желаещите да участват трябва да изпратят снимка или кратко видео, с което да демонстрират как са украсили външни фасади на офиси, магазини, жилищни блокове и обществени сгради в Бургас.

 Още 1600 пенсионери ще получат средства от община Бургас за фолклорни носии и художествена самодейност Още 1600 пенсионери ще получат средства от община Бургас за фолклорни носии и художествена самодейност
Още 1600 възрастни хора, членуващи в 23 бургаски пенсионерски клубове, ще получат финансови средства за закупуване и пълно обновяване н...
Конкурсът се организира за 14-и пореден път . Записването е лесно и включва само две стъпки - трябва да направите снимки или видео на украсеното място и да изпратите кадрите на е-мейл: [email protected] Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и точен адрес. Предложенията се приемат до 20 декември, неделя.
Ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически комплекс "Акве Калиде" през новата 2021 година са част от наградите, които очакват финалистите. За класираните на призови места ще има и ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие "Морски знаци".

Източник: actualno.com