Този четвъртък ще се проведе реванша между отборите на Манчестър

...
Този четвъртък ще се проведе реванша между отборите на Манчестър
Коментари Харесай

Bwin предвижда нова победа на Манчестър Юнайтед срещу Реал Сосиедад

Този четвъртък ще се организира реванша сред тимовете на Манчестър Юнайтед и Реал Сосиедад от 1/16-финалите на Лига Европа. Двубоят е от 22:00 часа на „ Олд Трафорд “ като компанията за чака „ алените дяволи “ да запишат втора победа против испанския си противник. Преди седмица Ман Юнайтед разгроми с 4:0 своя конкурент като посетител и на процедура още в първия мач си обезпечи класиране на 1/8-финалите в Лига Европа. Може ли реваншът на британска земя да предложи някаква изненада?
Манчестър Юнайтед изигра страховит мач предишния четвъртък в Сан Себастиян. Тимът на Оле Гунар Солскяер не остави никакви шансове на своя съперник, а португалският национал Бруно Фернандеш за следващ път потвърди класата си. Бившият състезател на Спортинг Лисабон вкара първите две попадения в мача за своя отбор и способства за изразителната победа на „ алените дяволи “. Освен него, името си измежду голмайсторите преди седмица записаха Маркъс Рашфорд и Даниел Джеймс. Като цяло Ман Юнайтед доминираше в срещата и сътвори 13 положения за гол, до момента в който техният противник имаше 7 опита, само че не съумя да вкара даже попадение на личен терен. На реванша баските ще играят доста по-освободено и няма от какво да се тормозят, само че все пак букмейкърът Bwin им дава скромни шансове да реализират триумф на британска земя.
През уикенда отборът на Манчестър Юнайтед затвърди положителната си форма с нова победа. „ Червените дяволи “ завоюваха мача си от 25-ия кръг на Висшата лига против Нюкасъл с 3:1 вкъщи. Срещата не беше по никакъв начин лесна за отбора на Оле Гунар Солскяер, само че Ман Юнайтед сподели по-голямата си класа. Голмайсторите от първия мач против Сосиедад, още веднъж откриха мрежата. Рашфорд, Джеймс и Фернандеш означиха по едно попадение против „ свраките “, с което донесоха втори следващ триумф на своя тим. На личен терен, тимът на Ман Юнайтед записа две победи, две равенства и едно проваляне в постоянното време на последните си пет мача. В три от дуелите имаше попадения в двете порти, а в четири от тях най-малко по три маркирани гола.
Реал Сосиедад бе в серия от две следващи победи, преди да загуби семейството си на Манчестър Юнайтед в Лига Европа. През уикенда баските се върнаха на победния път, откакто разгромиха Алавес с 4:0 на личен терен. Шведският национал Александър Исак изигра доста мощен дуел и вкара хеттрик. Той има 12 гола в 20 мача от началото на сезона в испанското състезание, само че в седемте си срещи в Лига Европа не е съумял да означи. Победата против Алавес сигурно ще даде самочувствие на Реал Сосиедад, само че въпреки всичко в тима може би са наясно, че нямат шансове против Ман Юнайтед на елиминациите в . Баските обаче ще се стремят да запишат позитивен резултат в реванша на „ Олд Трафорд “, с цел да остане положителното въодушевление в тима и то да е от изгода в идните мачове в испанския шампионат.
Експерти на изричат мнение, че в идния дуел е доста евентуално и двамата старши-треньори да създадат някои промени поради безапелационното преимущество на Ман Юнайтед след първата среща в Испания. През предходната седмица „ алените дяволи “ бяха в съвсем най-благоприятен състав, като само може да отчетем отсъствието на Антони Марсиал за сметка на Даниел Джеймс. Уелсецът може да получи нова опция като титуляр против Сосиедад, откакто се намира в добра форма и вкара през уикенда против Нюкасъл. Освен това в стартовия състав на Юнайтед може да попаднат играчи като Хуан Мата, Аксел Туанзебе и младокът Амад Диало. Дори и да има промени в състава на домакините, те ще продължат да бъдат любимци в букмейкъра Bwin и следва да забележим дали ще се поздравят с втора победа против Реал Сосиедад
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР