“Този бронзов медал дава много надежди за по-големи постижения, включително

...
“Този бронзов медал дава много надежди за по-големи постижения, включително
Коментари Харесай

Александър Къндев: Готови сме за следващата крачка

“Този бронзов орден дава доста очаквания за по-големи достижения, в това число на международни шампионати и олимпиади. След полуфинала си поговорихме и си казахме, че би трябвало да излезем оптимално стимулирани в мача за третото място. Искахме да представим страната си по-най-добрия метод и да спечелим ”, показа Къндев на летището в София след прибирането на тима.
 Виктор Карагьозов: Тези момчета са бъдещето на българския волейбол Виктор Карагьозов: Тези момчета са бъдещето на българския волейбол
“Имахме убеденост, че ще стигнем до полуфиналите. Предвид тежката група и проблемите, които ни съпътстваха, не чаках да се представим чак толкоз добре. Бронзът няма да ни задоволява на идващите шампионати ”, акцентира родният гений.
 Симеон Николов: Постигнахме задачата си, в този момент мечтаем за нещо огромно и на Световното Симеон Николов: Постигнахме задачата си, в този момент мечтаем за нещо огромно и на Световното
“Тежките тренировки в клубовете и националния тим оказват помощ за израстването ни. Готови сме за идната крачка. Мечтаем един ден да сме на местата на тези играчи, на които се възхищаваме сега. Медалът ме кара да се усещам горделив като българин ”, сподели още Къндев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР