Този бич трябва да се изкорени. Това заяви премиерът Бойко

...
Този бич трябва да се изкорени. Това заяви премиерът Бойко
Коментари Харесай

Току що от Ню Йорк: Бойко Борисов разкри за какво са си говорили с Тръмп

" Този камшик би трябвало да се изкорени ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов след срещата на високо ниво " Глобален апел за деяние за справяне със международния проблем с опиатите ". Срещата е проведена от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, на която България е съдомакин, написа Блиц.



" Не инцидентно сме съпредседатели. Още като бях основен секретар в България дойдоха редица американски специалисти, които вземат участие интензивно в битката с опиатите ", сподели още министър председателят.

" С американския президент Доналд Тръмп си казахме, че има какво да създадем и в идващите два месеца ни чака доста работа. Трябва да преодолеем заплахите във военната сфера ", разясни още министър-председателят.



" За смъртно наказване в Европа не би трябвало да се приказва. И въпреки всичко аз съм твърдо срещу легализацията на каквато и да било дрога. Но за медицински цели и в този момент е позволено да се употребяват така наречен леки опиати. У нас всичко е добре прецезирано. Страната ни е рекордьор по задържането на опиати, трафиканти на хора и наказани такива и пласьори ", увери Борисов.



" Далеч съм от мисълта да се съпернича с който и да било ", отсече Борисов на въпрос правилно ли е, че президентът Румен Радев е желал да участва на тази среща, а не Борисов.


Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР