Този август се отправяме на незабравимо пътешествие до Ню Йорк,

...
Този август се отправяме на незабравимо пътешествие до Ню Йорк,
Коментари Харесай

Леонардо, Донатело, Рафаело и Микеланджело се завръщат в "Костенурките нинджа: Пълен хаос"

Този август се насочваме на незабравимо странствуване до Ню Йорк, където от каналите ще се надигне ново потомство герои. Обичаните по целия свят костенурки нинджа Леонардо, Донатело, Рафаело и Микеланджело се завръщат за ново премеждие във впечатляващата анимация Костенурките нинджа: Пълен безпорядък, която ще ни показа иконичните герои по метод, който не сме виждали досега на огромния екран. Време е за слуз, мутанти, костенурки и цялостен безпорядък, какъвто единствено едни младежи могат да сътворят!

След като в продължение на години се крият от човешкия свят в каналите на Ню Йорк, удивителните костенурки желаят да бъдат признати като най-обикновени младежи и би трябвало да завоюват сърцата на нюйоркчани посредством героичните си дейности. Новата им другарка Ейприл О‘Нийл им оказва помощ да се оправят с тайнствен незаконен профсъюз, само че когато войска от мутанти потегля по петите им, четиримата братя се оказват нагазили в проблеми, надалеч надхвърлящи опциите им...

 Forum Film

 

Първият филмов откъс на Костенурките нинджа: Пълен безпорядък ни потапя в атмосферата на кино лентата и разкрива извънредно забавния му образен жанр, въодушевен както от истинския комикс Teenage Mutant Ninja Turtles на Кевин Ийстман и Питър Леърд, по този начин и от поредност скици на костенурките нинджа, които режисьора Джеф Роу (The Mitchells vs the Machines) рисува като младеж.

Трейлърът също по този начин ни среща с младите герои, които се вълнуват най-вече от юношески занимания и занапред, под управлението на учителя Сплинтър, ще се каляват в багра с емблематичните Бибоб и Рокстеди и други паметни злодеи от комиксите.

Режисьор на Костенурките нинджа: Пълен безпорядък е Джеф Роу (The Mitchells vs the Machines), а ко-режисьор е Кайлър Спиърс. Сценарият е на Брендън О‘Байън, по облици основани от Кевин Ийстман и Питър Леърд, а продуценти са Сет Роугън, Еван Голдбърг и Джеймс Уивър. Сред озвучаващите артисти са Роуз Бърн, Джон Сина, Джаки Чан, Айс Кюб, Джакарло Еспозито, Сет Роугън, Пол Ръд, Мая Рудолф и други

Изображение: Forum Film

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР