Този август създадените от британския телевизионен сценарист и продуцент Кийт

...
Този август създадените от британския телевизионен сценарист и продуцент Кийт
Коментари Харесай

Този август феноменът „Пес патрул: Филмът“ превзема големия екран

Този август основаните от английския ефирен сценарист и продуцент Кийт Чапман анимационни герои от международния феномен Пес патрул ще завладяват и огромния екран с Пес патрул: Филмът. Обичаните от дребни и огромни кутрета от избавителният отряд Пес патрул и техния лидер Райдър се насочат на най-вълнуващата и рискова задача до момента – да спрат злодея Хъмдингър, който е на път да унищожи Адвенчър Сити. Когато свадливият, потаен, ненавиждащ кучетата и постоянно лаком за власт Хъмдингър става кмет на Адвенчър Сити, проблемите не закъсняват. Скоро в града са обособени зони, неразрешени за кучета, плануваното шоу с фойерверки слага в заплаха живота на жителите, а узурпираната от него пробна машина, с която той желае да управлява времето и над града постоянно да грее слънце, се поврежда и заплашва не просто да провокира страшна стихия, а да унищожи целия Адвенчър Сити.

На помощ се притичват Райдър и героите от Пес патрул, които подвигат оборотите, с цел да посрещнат предизвикването. Но нещата не са толкоз елементарни – до момента в който едно от кутретата се изправя пред проблемите от тежкото си минало, с което слага под въпрос триумфа на избавителната задача, екипът получава помощ от нов съдружник – устремената и хиперактивна дакелка Либърти, взела драговолно опазването на спокойствието по улиците на Адвенчър сити. Въоръжени с нови и още по-модерни джаджи, брони и уреди, Пес патрул подвигат оборотите и градусите, с цел да спасят града и неговите жители. Изключително цветен, изпълнен с доста въодушевление и страсти, Пес патрул: Филмът ще зарадва както към този момент одобрените фенове на поредицата, по този начин и всички, които за първи път се срещат с дребните безстрашни кутрета.

Няма дребни герои. Има огромни завършения! Режисьор на Пес патрул: Филмът е Кал Брънкър (Бягство от планетата Земя). Сценаристи са Били Фролик, Кал Брънкър, Боб Барлън, по герои от анимационния сериал, основан от Кийт Чапман. Продуцент е Дженифър Додж.

Поемаме на вълнуваща задача с Пес патрул: Филмът от 20 август единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР