Toyota ревизира Corolla за новата моделна година и в допълнение

...
Toyota ревизира Corolla за новата моделна година и в допълнение
Коментари Харесай

Фейслифт за Corolla

Toyota ревизира Corolla за новата моделна година и в допълнение към оптичните усъвършенствания, я оборудва с нов задвижващ механизъм. Corolla в този момент има за цел да консолидира ролята си на централен обемен модел за Toyota в Европа. Защото Corolla към момента е вторият най-продаван модел на Toyota в района.

Ревизираната Toyota Corolla ще се появи на пазара в края на януари 2023 година В момента има вид на хечбек и комби Touring Sports, от които да избирате. През втората половина на годината Corolla Cross ще бъде последвана от SUV версия на бестселъра.

Новата Corolla разполага с петото потомство цялостна хибридна система на Toyota. Както при сегашния модел, се оферират 1,8- и 2,0-литрови разновидности. И двата се възползват от оптимизации на мотора и електрическия мотор, които би трябвало да оферират повече въртящ миг, повече електрическа мощ и по-голяма успеваемост.

Блокът за ръководство на мощността (PCU) и моторът на трансмисията са ревизирани, литиево-йонната батерия е по-малка, с до 18 кг по-лека според от задвижването само че даже е станала по-мощна. Общата мощ на 1,8-литровото задвижване е 103 квт/140 к.с., спринтът от нула до 100 км/ч е вероятен за 9,2 секунди - с 1,7 секунди по-бързо от предшественика.

Въпреки това нарастване на продуктивността, се чака излъчванията на CO2 да останат непроменени - 102 г/км. С 2,0-литровата система общата мощ нараства до 144 квт/196 к.с., а спринтът от старт до 100 км/ч лишава 7,5 секунди, съвсем половин секунда по-бързо от преди. Очаква се понижение с 3 г/км до 107 за излъчванията на CO2.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР