Toyota представиха новата GR Supra на Автосалон Женева и се

...
Toyota представиха новата GR Supra на Автосалон Женева и се
Коментари Харесай

Легендата се завърна и се извини, че й отне толкова дълго

Toyota показаха новата GR Supra на Автосалон Женева и се извини на многочислените почитатели, че им лиши толкоз дълго да създадат това. " Искаше ни се да я създадем доста по-рано ", разкри изпълнителният шеф на Toyota пред Drive.

Този съвременен състезателен първообраз показва устрема на компанията да върне най-легендарния си състезателен автомобил. GR Supra възражда името и духа на най-обичания модел в спортната историята на Toyota. Компактен, трагичен и същински спортен, прототипът показва капацитета за автомобил, който може да даде висока скорост, както на пътя, по този начин и на пистата.


С име, което въплъщава мощ, скорост и маневреност, Supra към този момент четвърт век е формулировка за редица коли от класа. Една от най-известните спортни коли на Toyota е GT с предно ситуиран мотор и задно задвижване на колелата, най-мощният всеобщо създаван модел на Toyota. Днес, 16 години след прекъсването на производството му, този модел още се радва на емблематичен статут измежду почитателите на спортните коли.

Бъдещето е в заниманието от шофирането
С предно ситуиран мотор и задно задвижване на колелата, модерна олекотена структура и интериор, предопределен за надпревари, основаният от Toyota спортен протитип GR Supra с две порти, е съвършено въплъщение на философията ни за развлечение от шофирането.


Прототип, създаден за надпревари
В GR Supra необятно се употребява здрав олекотен материал за детайлите като предната и страничните брони, сплитер и дифузьори, странични спортни престилки, огледала и странични спойлери.

Купето е напълно предопределено за надпревари и е оборудвано със спортно приборно табло, OMP седалка, защитни колани и бързо освобождаващ се волан с пера за промяна на предавки.

Customers checking out the #GRSupraRacingConcept on the first day of the 2018 Geneva Motor Show. #Supra #GimsSwiss pic.twitter.com/10tlNDos00
— Toyota Motor Corp. (@ToyotaMotorCorp) March 9, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР