Toyota представи 2025 Crown Signia преди автомобилното изложение в Лос

...
Toyota представи 2025 Crown Signia преди автомобилното изложение в Лос
Коментари Харесай

2025 Toyota Crown Signia е двуредов, само хибриден, среден SUV

Toyota показа 2025 Crown Signia преди автомобилното ревю в Лос Анджелис през 2023 година

< p> Crown Signia заменя Venza като петместен средноразмерен SUV на Toyota.

Неговата хибридна задвижваща система с 243 к.с. се комбинира извънредно със задвижване на всички колела. < /strong>

Ако първата поява на Toyota Crown в Съединени американски щати в цялата му популярност на висококласен седан не ви харесва, може би нещо по-масово ще ви хареса. И какво може да бъде по-конвенционално от SUV от междинен размер с упоритости за високи MPG? Ако това ви е по-напред, Toyota Crown Signia 2025 ще пристигна като добре пристигнала изненада.

Добре, може би не е изненада – Toyota пусна котката от торбата с ранен тийзър – само че е добре пристигнала все пак. 2025 Crown Signia идва като SUV от междинен размер, с цел да размени Venza, който ще излезе от гамата след моделната година 2024. И това е много рационална подмяна, надграждаща позитивните качества на Venza, като в същото време усъвършенства няколко неща по пътя.

Под капака се намира 2,5-литров четирицилиндров мотор с естествено пълнене. Това се съчетава с три електрически мотора - два сложени в предната половина и един откъм гърба, осигуряващ сцепление на задните колела, в случай че е належащо - с цел да създадат комбинирани 243 конски сили, 24 к.с. повече от сходна конфигурация на Venza. Задвижването на четирите колела е общоприетоо, както и безстепенната автоматизирана скоростна кутия. Въпреки че CVT не са известни със своята дарба за изтегляне, Crown Signia може да тегли до 2700 паунда, което е потребно усъвършенстване по отношение на Venza, която въобще не е оценена за изтегляне.

Стилистично, Crown Signia е копие на SUV Crown Estate, което ще се продава на други пазари. Предницата заимства тънките светлини и обособените долни фарове от седана Crown, само че по-високата му предна ризница носи по-голяма аналогия с bZ4X. Характерна линия минава по другояче едва трагичната страна до задната част, която е толкоз стандартна, колкото може да се нарисува, с някои тънки задни светлини и малко образно лутане.

Собствениците на Crown могат да погледнат кабината на Signia и кажете: " Хей, това е моята каюта, ти я открадна! " Това е хубаво нещо, тъй като кабината на Crown като цяло е много възхитителна. Предният пасажер е обгърнат в пашкул от тапицерия, който се издига нагоре от централната подпора, до момента в който лидерът се взира надолу към чифт общоприети 12,3-инчови екрани, единият служител като клъстер с измервателни уреди, а другият ръководи функционалностите на информационно-развлекателната система. Безжичните Apple CarPlay и Android Auto са общоприети и има три USB врата начело и чифт за хора откъм гърба.

Toyota ще предложи Crown Signia в XLE и Limited версии. XLE носи положително количество общоприетоо съоръжение: в допълнение към гореспоменатата технология, базовата Crown Signia се предлага с 19-инчови джанти, комбинирани седалки от плат и винил, отопляем кожен волан, електрическа врата за покачване и аудиосистема с шест високоговорителя система. Limited разполага с панорамен стъклен покрив, 21-инчови джанти, кожена тапицерия, отопляеми задни седалки, датчици за паркиране и JBL аудио система с 11 високоговорителя.

От предната част на сигурността и двете облицовки са общоприети с Пакетът TSS 3.0 на Toyota от функционалности за подкрепяне на лидера, който включва автоматизирано спешно прекъсване, предизвестие за овакантяване на лентата, наблюдаване на мъртвата зона, помощник за поддържане на лентата, автоматизирани дълги светлини и самодеен помощник за шофиране, който може да помогне при прекъсване и ръководство в завои и в трафик. Допълнителен пакет за Limited добавя този пакет в допълнение с камера за съраунд аспект, помощник за промяна на лентата и помощник за тапи, който ще разреши работа без ръце в избрани обстановки под 25 mph.

The 2025 Toyota Crown Signia ще си проправи път към представителствата през 2024 година Цената към момента не е разкрита, само че като се има поради, че седанът Crown е по-скъп от Venza, ще се изненадаме, в случай че Crown Signia не излезе над двете, което би го сложил някъде от порядъка на $45 000 до $55 000, според от оборудването.

Може също да харесате

10-те най-хубави коли на автомобила и водача през десетилетията

Как да закупите или наемете нова кола

Lightning Lap Legends: Chevrolet Camaro против Ford Mustang!

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР