Toyota обнови още един модел от своето портфолио в родната

...
Toyota обнови още един модел от своето портфолио в родната
Коментари Харесай

Toyota Sienta дебютира като модерната Fiat Multipla

Toyota обнови още един модел от своето портфолио в родната Япония и показа новата Sienta. Ванът е получил напълно нов дизайн, запазвайки просторното място в интериора и плъзгащите се странични порти. Sienta се отличава с осъвременена предна част с нови светлини и голяма решетка, както и таван с още по-овална форма за оптимално пространство.
`Toyota

Задната част също е получила нов дизайн, в това число и нови светлини, които са преместени в горната част на купето и са свързани с декоративна черна пластмаса. Моделът се предлага в няколко вариации, в това число и базови такива, които отстраняват ненужни съгласно Toyota детайли в интерес на по-ниската цена.
`Toyota

В интериора прави усещане съвременно наличие с цифрово табло и нова инфотеймънт система с екран в централната част на таблото. Запазени са физическите бутони за климатичната система, както и множеството джобове за предпазване.
`Toyota

Задвижването се обезпечава от 1.5-литров хибриден мотор в композиция със CVT трансмисия. Той може да се похвали с разход от 5.5 литра на 100 километра, а при в допълнение възнаграждение може да се разчита и на задвижване на четирите колела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР