Той заявя, че ЧЕЗ вече е предлагала активите си на

...
Той заявя, че ЧЕЗ вече е предлагала активите си на
Коментари Харесай

Това Променя Всичко! Томислав Дончев С Нова Разтърсваща Информация За Мегасделката С Чез!

Той заявя, че ЧЕЗ към този момент е предложила активите си на българската страна, само че тя не е показала интерес. В България сме зложелател №1, споделя още пред чешкия в. „ Лидове вести ” Плескач - основен договарящ от страна на ЧЕЗ с Гинка Върбакова

Енергоразпределително сдружение не се купува, както се купува автомобил, велосипед или мотоциклет, отвърна Дончев пред bTV.

„ Това се прави с писмо, аз такова писмо не съм виждал. Ако сходно предложение е правено в други държавни управления, служебни, това е различен въпрос, само че ще се ревизира ”, сподели още вицепремиерът.

Дончев разяснява и митингите във връзка със договорката:

„ Не очаквайте от мен да бъда дотолкоз дебелокож да недооценявам която и да е форма на публично неодобрение, изключително когато е под прозорците ми, въпреки че в съответния случай това си беше изнесено съвещание на парламентарната група на левицата, плюс другари. Разбира се, всеки има право да провежда митинги, в това число политически, какъвто беше днешният. Ако нещо ме тормози, това е по-скоро радикалната изразителност, обвързвана с послания срещу Европейски Съюз. Ако продължаваме по този начин, скоро въпросът няма да е дори кой да ръководи, а ще може ли въобще да се ръководи, тъй като се получава по този начин, че опозицията редовно унищожава целия инструментариум на държавността, с който могат да се вършат политики ”, сподели вицепремиерът.

Вицепремиерът разяснява и антиевропейската реторика на някои депутати от левицата.

ЕС към този момент е неприятен, това е ясно. Не бива да се слушат гласовете от чужбина, въпреки че ние сме членове на Европейски Съюз и би трябвало да съблюдаваме европейското законодателство като най-малко. После – щом е концесия е нещо неприятно, спогодба, напоследък по формулировка е нещо неприятно, социална поръчка е нещо неприятно, европейски пари – това са пари за крадене, без резултат, това е обезателно спекулация. Като изброим още три-четири сфери, където са ориентирани ударите върху опозицията, простете, само че то не остана управнически инструментариум, с който някой може да ръководи, да прави политики. (...) Разбирам, че нагледно казано би трябвало да се стреля по екипажа и по капитана, само че би трябвало да се пази лодката, тъй като ние друга лодка нямаме, имаме една страна, сподели още Диончев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР