Той заяви, че полагат огромни усилия, за да бъде пресечен

...
Той заяви, че полагат огромни усилия, за да бъде пресечен
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР призна за допуснати грешки по случая със загиналите бургаски полицаи

Той съобщи, че поставят големи старания, с цел да бъде кръстосан мигрантският напън
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров призна за позволени неточности по случая с двамата починали бургаски служители на реда в опит да спрат рейс, цялостен с мигранти.

Тодоров показа в предаването Лице в лице по bTV, че мигрантският напън е световен развой, засягащ доста страни и ще продължи да ескалира.



Само през последната година мигрантският напън към страната ни се е нараснал петкратно, а в това време опитът на над 86 хиляди мигранти да влязат на територията на страната ни е осуетен.

„ Полагаме големи старания, с цел да пресечем този поток. Предприемаме комплекс от ограничения, с цел да не разрешаваме този мигрантски напън. Имаме волята да се оправим с този проблем. Това е сериозна незаконна активност. Около 1000 $ коства да бъде преведен един мигрант. Имаме данни, че и чиновници вземат участие в тази незаконна активност. Всеки чиновник, за който има данни се проверява и се ползва законът “, акцентира той.

По мотив нещастието с двамата починали бургаски служители на реда при опита им да спрат рейс с мигранти, Тодоров съобщи, че има пропуски в стиковката в Бургас. Той уточни, че се обяснява ролята на всеки от чиновниците и когато бъдат събрани всички данни, ще бъдат оповестени.
Източник: novini.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР