Той загуби 14 паунда в най-добрия център за отслабване, но

...
Той загуби 14 паунда в най-добрия център за отслабване, но
Коментари Харесай

Здравословните неволи на Майкъл Макинтайър, след като беше откаран по спешност в болница заради странна фобия

Той загуби 14 паунда в най-хубавия център за намаляване, само че комикът Майкъл Макинтайър също получи странна уплаха след престоя си в австрийския център за £4000 на седмица Клиника Майр. Звездата споделя, че е бил предизвестен да не яде ябълки, защото те ще го създадат „ латентен “ и „ комплициран “ и се е прибрал изплашен да яде плодовете.

„ Беше седмица на болежка и те ми направиха всички тези проби, сложиха дребни сонди на края на езика ми и ми споделиха, че не би трябвало да хапвам ябълки “, сподели водещият на The Wheel на BBC от неговото оттегляне през 2017 година с сътрудника комедиант Пол Тонкинсън, 54. „ Очевидно ябълките ще ме създадат доста латентен и комплициран в мозъка ми. Това е единственото нещо, което съм взел от него, в действителност. “

Клиниката е Известно е, че е изтощително и гостите стартират престоя си с пречистване със сол. „ Първо изпивате британската сол и по-късно в границите на 20 минути цялата клиника – която е цялостна с богати дебели хора – се втурва към тоалетната “, сподели Майкъл, 48.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР