Той я убедил, след като й казал, че я обича

...
Той я убедил, след като й казал, че я обича
Коментари Харесай

Разврат! Мъж прави секс с 12-г. съученичка на дъщеря си край църквата, а после я би заради...

Той я убедил, откакто й споделил, че я обича и че ще ѝ хареса

Баща от Калофер стана клиент на Темида, откакто на два пъти прави секс с 12-годишната другарка на щерка си. Мъжът получил условна присъда. 

Бащата и ученичката се сближили, когато момичето било още на 11 години. Двамата намерили общи тематики за диалог, свързани със загубата на близки хора -  неговата брачна половинка и майката на малолетната били умряли.

Момичето се чувствало подценено от околните си, баба й, сестра, а татко й ги бил от дълго време ги напуснал и никой не й обръщал внимание. За това тя почнала да споделя несгодите си пред бащата на своята съученичка.

Той показал съпричастност с нейните потребности, изразявал угриженост към нея. Именно с това държание съумял да впечатли момичето и тя почнала да изпитва обвързаност и усеща към него.

С течение на времето контактите им зачестили и сред тях зародили взаимни усеща на благосклонност. Бащата ѝ предложил бъдат гаджета, защото доста я харесвал.

Тя в началото му отказала, като му декларирала, че е едвам на 12 години. Той, обаче, я уверил, че възрастта й не е проблем за него. Няколко седмици по- късно той още веднъж и отправил предложение да станат гаджета и тогава ученичката се съгласила.

Двамата почнали да се срещат скрито, като по време на срещите почнали да се прегръщат и целуват.

Една от срещите им била на стълбите на църквата в региона на центъра. Тогава бащата предложил на съученичката на щерка му да вършат секс.

Смутено, 12-годишното момиче отказало, само че той съумял да я убеди. Казал, че я обича и че ще ѝ хареса.

Тя се съгласила, защото го обичала, и си свалила панталоните и бикините. Бащата от своя страна си свалил панталона до коленете и почнали да вършат секс.

Тъй като не бил поставил презерватив, той еякулирал на тревата. За момичето това бил първи сексуален акт, прецизира " Марица ".

Съвкупление било осъществено на поляна, оградена с шубраци, наоколо до стълбите, водещи към паметника Христо Ботев.

След това двамата траяли да се срещат, като запазили връзките си в загадка. Стигнало се и до втори сексуален акт сред двамата.

Те се срещнали още веднъж на поляната до стълбите за паметника и всичко се повторило. И този сексуален акт бил непокътнат в загадка от двамата, само че те траяли връзките си.

След половин година, обаче, другарските им връзки се влошили, защото бащата почнал да ревнува ученичката от други момчета. Поведението му ескалирало, когато се срещнал с нея и изискал да й ревизира връзката в телефона. 12-годишната отказала и той си разрешил да я дърпа за ръката и косата, както и да я удари по лицето.

Това, обаче, се случило пред нейни съученици. Грозните подиуми били снимани от очевидец на телефон. Именно разпространяването на този видеоклип станало причина ученичката да показа за връзките си с бащата и за осъществените два полови акта с него.

Така мъжът бил измамен под  отговорност. Магистратите го признали за отговорен, че се е съвкупил с незряло в интелектуално и физическо отношение лице, което съгласно естествените житейски показа се явява дете.

" От друга страна е персона с невисока степен на социална заплаха. Същият се употребява с чисто правосъдно минало, съдействал е при откриване на обективната истина, като е дал пояснения, което съдът регистрира като добросъвестно процесуално държание.

Семейно зает е и поставя грижи за двете си деца самичък, заради гибелта на жена му. Изброените условия, съдът регистрира като смекчаващи отговорността на подсъдимия по повод осъщественото закононарушение ", споделя в претекстовете си съдът.

В последна сметка магистратите определили наказване отнемане от независимост в размер на две години и шест месеца. Тъй като бащата си признал, то било редуцирано с 1/3, т.е. на година и осем месеца.

" Съдът намира, че задачите на наказването ще се изпълнят с отсрочване на осъществяването му, с изпитателен период от три години ", се споделя още в претекстовете за издадената преди броени дни присъда.

Бащата ще би трябвало да заплати и разноските по делото, които са в размер на над 840 лв.. Присъдата предстои на обжалване пред Окръжния съд в Пловдив. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР