Той винаги се грижи ти да стигнеш първа до оргазъм.

...
Той винаги се грижи ти да стигнеш първа до оргазъм.
Коментари Харесай

10 признака, че мъжът до вас прави възможно най-добрия секс

Той постоянно се грижи ти да стигнеш първа до оргазъм. Колкото и да не ти се има вяра, това не е сцена от кино лентата „ Тетрадката ”, а се случва на теб. Той на драго сърце ти връща оралния секс. И освен това – доста по-често ти си пасивната страна, и няма мрънкания, нито ангажименти. Този човек напряко е богатство спрямо досегашните ти сътрудници, нали?

Не се подиграва на половите ти мечти, а се старае да ги изпълнявате дружно. На него можеш да споделиш всичко, без да се притесняваш по какъв начин ще реагира. Знае кои са ерогенните ти зони, и не се концентрира единствено върху вагината ти. Не му е нужен Гугъл, с цел да те докара до оргазъм. Отделя задоволително внимание на всички елементи на тялото ти, които те карат да крещиш от наслаждение.

Така стартира идеалното изложение на най-перфектния мъж. А, в случай че дотук съвпадението е на 100%, то несъмнено влизате в графата късметлии и сигурно бихте провокирали безкрайна вълна от завистта на своите приятелки. Не бързайте да се хвалите обаче! Женският лист с искания е дълъг и това е едвам неговото начало. Специалистите сексолози подреждат още цели 10 признака, че мъжът до вас прави допустимо най-хубавия секс.

1. Не се усеща заплашен от вибратора ти , тъй като знае, че е по-добър от него, и никоя секс-играчка не може да размени това, което той може да ти направи в леглото.

2. Готов е да пробвате нови неща в леглото . Всяко предпочитание, което ти хрумне, наподобява изцяло действително с него.

3. Не те кара да се чувстваш необичайно или зле, без значение какво е тялото ти сега – дали си напълняла, или отслабнала. С него непрекъснато се чувстваш ужасно красива, напряко си подготвена да се пробваш като модел.

4. Не ти побутва главата към пениса си , тъй като знае, че това е самоуверено и дори жестоко.

5. Целува те след орален секс , без значение от събитията. Той знае, че част от договорката е и обмяната на телесни течности, и не е погнусен от теб или от себе си.

6. Спира постоянно, когато му кажеш „ стоп ” . Това би трябвало да прави всеки, с цел да е удобно в леглото, нали?

7. Винаги го е грижа за теб . Толкова е настойчив в настояването си да се увери, че всяко придвижване ти е прелестно, че чак ти става досадно и искаш да замълчи за малко. Но пък ти е толкоз прелестно, че се грижи за теб!

8. Казваш му, че е най-страхотният мъж, който си имала, и несъмнено не го лъжеш за това. Дори когато мастурбираш, мислиш за него и дружно вършиме страховит секс.

9. Дори не ти се желае да станеш от леглото и да пишкаш след секс. Е, да, значимо е, поради риска от зараза на пикочните пътища и така нататък, само че на теб просто ти се лежи до него и… отново ти се прави секс.

10. Иска ти се да пропуснете вечерята , киното или разходката, и напряко да се хвърлите в леглото.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР