Той увеличи серията си на 29-0 в клетката и обяви,

...
Той увеличи серията си на 29-0 в клетката и обяви,
Коментари Харесай

Хабиб Нурмагомедов счупил крак 3 седмици преди боя с Гейджи

Той усили серията си на 29-0 в клетката и разгласи, че завършва с ММА, тъй като заречен на майка си, че няма да се бие повече след гибелта на неговия татко Абдулманап Нурмагомедов. Хабиб съумя да господства над Гейджи както в стойка, по този начин и на земята. Ето какво показа Дейна Уайт пред медиите след събитието на остров Яс:

" Каква вечер единствено. Хабиб е най-лошото копеле на планетата. Натиска, който Хабиб оказва е необикновен. Той направи всичко, което си изиска. Не имах вяра, че ще го удуши във втория рунд, само че той го направи. Това е необикновено и към момента не е изгубил рунд. Не съм приказвал с него.

Всички сме късметлии, че даже го гледахме довечера след нещата, през които Хабиб мина. Чух клюки и за неща, които не съм знаел. Ще ги чуете и вие. Хабиб е бил в болница със строшен крайник 3 седмици преди багра с Гейджи.


Хората от неговия щаб ми споделиха, че е счупил два пръста и кост в крайници. Той не е казвал на никого и мисля, че е един от най-коравите хора на земята. Той е номер 1 в света. Той би трябвало да е най-велик в историята. Кой, в случай че не Хабиб? "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР