Той уточни, че за двете години и половина, откакто е

...
Той уточни, че за двете години и половина, откакто е
Коментари Харесай

Османи обвини България, че честите избори влияят негативно на европейската динамика на РСМ

Той посочи, че за двете години и половина, откогато е заел поста, ще работи с шести български министър на външните работи, " което не разрешава да има задоволително време, с цел да се изградят връзки на персонално и институционално доверие ".

 

Според Османи обаче " с политици, които имат явен политически мандат, се беседва доста по-лесно ", тъй като ангажимент на служебния кабинет  е да " пази избрани въпроси, до момента в който пристигна политическото държавно управление ".

 

Независимо от резултата от лидерската среща сред премиера Димитър Ковачевски и ръководителя на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски която ще се организира през днешния ден, препоръчаните конституционни промени  ще бъдат импортирани в Народното събрание, сподели министърът. Той посочи, че България не може да добави нови условия към преговорната рамка, тъй като " тя е затворена " и гласувана от 27-те страни членки и не може да бъде предоговаряна.

 

Гарантирам, че България няма да може да прибавя нови условия към преговорната рамка, тъй като " тя е затворена " и гласувана от 27-те страни членки и не може да бъде предоговаряна, сподели Буяр Османи пред локалната телевизия " Телма ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР