Той уточни, че не е разговарял с Фандъкова. Самата тя

...
Той уточни, че не е разговарял с Фандъкова. Самата тя
Коментари Харесай

Фандъкова - депутат? Борисов: Мисля на тези избори да вкараме Да...

Той посочи, че не е разговарял с Фандъкова. Самата тя участва също на срещата със симпатизантите, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Не съм приказвал с Данчето, само че мисля на тези избори да я вкараме преди всичко като народен представител ", сподели той. Той обаче не посочи дали би я " вкарал " в националния Парламент или Европарламента.

 

Борисов акцентира " положителната ѝ работа, до момента в който беше кмет на столицата ".

 

Той изясни, че на път за срещата довечера е видял какъв брой доста е свършила Йорданка Фандъкова през годините и по тази причина решил да ѝ предложи депутатско място.

 

Срещата на ГЕРБ бе със симпатизанти в регион " Подуяне " в София.

 

До локалните избори през октомври предходната година Фандъкова беше кмет на София. Тя заемаше поста от 2009 година, като стана първата жена кмет на града, довършвайки мандата на Бойко Борисов. Тогава той за първи път пое премиерския пост.

След това Фандъкова завоюва безапелационно и през 2011 и 2015 година. През 2019 година обаче успеха ѝ надалеч не беше толкоз лесна. Тогава тя бе на балотаж с някогашния омбудсман Мая Манолова, който въпреки всичко завоюва, само че с по-малко от 5% преднина. Още тогава импровизирано се знаеше, че това ще е последният мандат на Фандъкова като кмет.

 

ФрогНюз

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР