Той трябва да бъде уволнен незабавно. Уолт Дисни се обръща

...
Той трябва да бъде уволнен незабавно. Уолт Дисни се обръща
Коментари Харесай

Мъск настоя за уволнение на директора на Disney Боб Айгър

" Той би трябвало да бъде уволнен неотложно. Уолт Дисни се обръща в гроба си поради това, което Боб направи с компанията му ", написа Мъск.

 

Представители на Disney не са дали отговор незабавно на настояването за коментар. На Айгър се приписва превръщането на Disney в развлекателен исполин посредством поредност от добре осъществени придобивания - " Междузвездни войни ", Marvel Studios и Pixar - по време на първия му мандат като основен изпълнителен шеф.

 

Disney, както и редица други огромни компании, стопираха да популяризират в платформата Х предишния месец, откакто Мъск поддържа антисемитска тайна доктрина, известна измежду белите супремасисти. Миналата седмица Мъск с половин уста се извини за обявата, откакто множеството компании прекратиха връзките си с X, само че по едно и също време с това насочи нецензурно обръщение към фирмите, които отхвърлят да поръчват реклами от неговата платформа за обществени медии, заяви БГНЕС.

 

По време на срещата на върха Мъск засегна Айгър, като се изрече против шефа на Disney, откакто по-рано денем той изясни, че развлекателният колос е взел решение да спре рекламата в X поради Мъск.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР