Той смята, че само с говорене по телевизора няма да

...
Той смята, че само с говорене по телевизора няма да
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Процентът на нововаксинираните рязко спада

Той счита, че единствено с говорене по тв приемника няма да се убедят хората да се имунизират. " Смъртността е висока, тъй като вирусът има дълготрайни резултати, който не престават с години ", съобщи още той.

За него зеленият документ не е е ефиктивен, тъй като ограниченията към него не се съблюдават, а решението за отпадането му ще пристигна от ръководството.

" Народното събрание не би трябвало да се меси в това. Решението за отпадането му и по кое време е напълно оперативно и ще се вземе от изпълнителната власт, която разполага с цялата нужна информация ", сподели доктор Симидчиев.

Той е безапелационен, че носенето на маски на закрито наложително би трябвало да остане. Относно здравния съвет, иницииран от " Демократична България ", доктор Симидчиев съобщи, че цели дълготрайно, стратегическо повлияване хода на опазването на здравето сред разнообразни парламенти.

" Здравният съвет, сходно на фискалния съвет, ще бъде с един дълъг мандат, по-дълъг от един парламент, с цел да може стабилно политиките в опазването на здравето да имат носителство сред другите парламенти и да не започваме постоянно от нулата ", обясни доктор Александър Симидчиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР