Той ще потърси среща с психолог, за да се опита

...
Той ще потърси среща с психолог, за да се опита
Коментари Харесай

След Щастието С Детето И Излизането Му От Брадъра Животът На Веселин Плачков Се Срина!

Той ще потърси среща с психолог, с цел да се опита да управлява изблиците си на яд. Заради тях артистът рискува да остане трайно без работа на сцената.

Агресията в къщата на „ ВИП Брадър “ не е първият случай, в който Плачков избухва. В предишното си артистът също е показвал избухлив манталитет и против него има заведени каузи за за побой.

В къщата на риалити формата артистът не устоя на непрекъснатите заяждания на Кулагин и му налетя. Това принуди Големият брат да изпрати Плачков, Божана и Валентин да се лекуват в Център за психическа резистентност и емпатия. Оказа се, че Веселин има боязън от затворени пространства и това беше повода, заради която той излезе от къщата.

След излизането си Плачков ще се опита да управлява изблиците си на яд благодарение на психолог. Ако не успее, има огромна възможност избухливият му темперамент да го остави без работа на сцената.

Предупреждения

Няма спор обаче, че пиперливият език на Валентин Кулагин съумя да жегне освен Плачков, само че и огромна част от другите съквартиранти. Гримьорът не един път получи предизвестия и от другите мъже с къщата да внимава какво приказва. И макар че съквартирантите сложиха Кулагин в цялостна изолираност, това изобщо не го тормози и той продължи да подмята пиперливи реплики без да сортира към кого.

Валентин съумя даже да разплаче Мира Добрева. Това вбеси до краен лимит Наско, който се закани на гримьора. Петко също предизвести Кулагин да внимава с приказките. След многократните предизвестия и от Плачков, артистът не устоя и налетя на пердах на гримьора.

Сега Веселин към този момент е при фамилията си и ще се опита да управлява изблиците си на яд благодарение на психолог.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР