Той се появи при Златимир Йочев в сутрешния блок на

...
Той се появи при Златимир Йочев в сутрешния блок на
Коментари Харесай

Помните ли го? На 48 Иван Звездев втрещи с визия на застаряващ чичак

Той се появи при Златимир Йочев в утринния блок на bTV. На процедура обаче всички фенове бяха ошашавени от визията му – очевидно е стар, напълнял и оплешивял. Косите му белеят самоуверено на фона на досегашния му юношески тип, а бръчките и коремчето добре си личат.

И въпреки да е единствено на 48 години, Иван Звездев стремително е добавил най-малко още 20 към визията си. През август бе рожденият му ден и за мнозина възрастта му по никакъв начин не е толкоз сериозна, с цел да си разреши да наподобява по този начин.

Някои от феновете допуснаха, че в живота му са се случили тежки драми. Безспорно, когато всеки от нас има някакви проблеми, грижата за външния тип остава на назад във времето, а стресът ни мори, на своя глава. По-загрижените наблюдаващи отдадоха остаряването на Иван Звездев точно на съществени житейски тествания.

Според други той наподобява напълно обикновено за годините си, макар че до неотдавна се славеше с извънредно младежка визия. Каквато и да е истината, към днешна дата любимецът на дамите пред тв приемника като че ли е зачеркнал младостта си и се е изравнил по визия с някой застаряващ сътрудник на 60.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР