Той се оправяше някак си сам, но сам. Измисляше си

...
Той се оправяше някак си сам, но сам. Измисляше си
Коментари Харесай

Актрисата Сашка Братанова: България е съдба - за добро или лошо

" Той се оправяше някак си самичък, само че самичък. Измисляше си представления, играеше ги самичък, финансираше ги самичък, разпространямаше ги самичък ", спомня си за неотдавна умрелия Филип Трифонов актрисата Сашка Братанова. Според нея да бъдеш благополучен по този метод е доста мъчно. Самата тя също е имала сходна процедура, когато като артист би трябвало с изключение на да взе участие в режисура, и да продава билети.

Актрисата Сашка Братанова приключва ВИТИЗ в класа на професор Островски и се трансформира в едно от най-красивите лица от екрана и сцената. Тя играе ролята на Мариана, обичаната на починалия артист Филип Трифонов, Ран във кино лентата " Момчето си отива ".

Оказва се, че тя и нейният сътрудник от продукцията са получавали идентични пенсии. През 2018 Филип Трифонов написа писмо до ръководителя на Комисията по просвета, наскърбен от обстоятелството, че. Сашка Братанова съпоставя отношението към актьорите по време на Прехода с бутането на мавзолея.

Филмът " Момчето си отива " се снима във време, в което би трябвало да се кандидатства и да се утвърди дали продукцията да бъде снимана на черно-бяла, или на цветна лента.

" Не получи цветна лента, просто не го брояха за забележителен филм тогава ", спомня си актрисата. " Но той не губи от това, че е черно-бял! "

През очите й България на 2021 година е " орис, за положително или неприятно. Би могло някъде да бъде по-добре, някъде да бъде по-зле... Но това е орис. "

Как се оправя с развъждането на две дъщери на 11 години в с напрежение време, в което даже губи работата си - четете на Ladyzone.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР