Той се е заел с масирана чистка на стари кадри

...
Той се е заел с масирана чистка на стари кадри
Коментари Харесай

Бойко Борисов подновява партията. Печеливш ли ще се окаже този ход?

Той се е заел с масирана чистка на остарели фрагменти или такива, които са кривнали от правия път

Вътрешни хора от партията на Бойко Борисов издават, че броени дни преди старта на предизборната акция за нов парламент, водачът е яхнал метлата и размита крепко.

Той се е заел с масирана чистка на остарели фрагменти или такива, които са кривнали от правия път.
Без място в листите се оказа освен Николина Ангелкова, която бе натирена от партията като мръсно куче, а и редица други колоси на групировката.

Оказва се, че дългогодишният народен представител и някогашен ръководител на Народно събрание Димитър Главчев също не участва в листите на ГЕРБ.
Неговото място в актива на партията в 23-и МИР е заето от козметичката Михаела Методиева, която на последните избори е заемала неизбираемото 23-о място в листата.

При все, че Главчев е изхвърлен напълно от описите, е заставен да пропагандира за нея. Мълвата носи, че модифицираната бамбина, изместила Главчев е другарка на мастит предприемач със строителна компания, непосредствен до Борисов и точно по този начин е съумяла да се внедри в партията.

Според вътрешни хора рухването на Главчев от пиедестала не се дължи единствено на освобождението на място за Методиева, а въздействие оказал и фактът, че той бил измежду най-яростните критици на войната сред Борисов и Радев. Това, което водачът не могъл да преживее било, че Главчев накланя везната в интерес на президента. След като тези упреци стигнали до ръководителя на партията, той несъмнено оказал непотребен от описите за вота.

Електоратът на ГЕРБ е в шок и от появяването на Николай Алгафари на победното трето място в същия МИР. Така и не излиза наяве по какъв начин наследникът на пиара на Българска социалистическа партия Нидал Алгафари и психоложката Мадлен Алгафари е съумял да се добере до избираемото място след единствено година участие в партията.
Комедията продължава и в прилежащия 24-и МИР, където за изненада на симпатизантите някогашната собственичка на фешън къща Рая Назарян се подреди паралелно до Тома Биков-

Във Велико Търново пък в листата на ГЕРБ влизат двама добре познати вратари – Христо Иванов и Радослав Рашков.
Сричащият някогашен народен представител и футболен арбитър Стефан Апостолов пък е подреден на последно място в листите на Благоевград при все, че един път към този момент бе народен представител.

Яхнатата от Бойко Борисов метла е омела и знакови лица на ГЕРБ като Вежди Рашидов, Красимир Велчев, Георги Марков, Младен Маринов, Менда Стоянова, Димитър Лазаров и редица други дългогодишни фрагменти на партията.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР