Той със сигурност не е от нашата планета, той е

...
Той със сигурност не е от нашата планета, той е
Коментари Харесай

Дори и светлината не може да го стигне: Таралежът Соник (ВИДЕО)

Той сигурно не е от нашата планета, той е стремително бърз и нереално наследник...

Той е таралежът Соник и през февруари 2020-а се завръща освен със свръхестествените си качества, само че и с нова забележителна история в невероятната приключенска продукция „ Соник: Филмът “ (Sonic the Hedgehog).

Филмът черпи ентусиазъм от една от най-иконичните поредици компютърни игри на всички времена Sonic the Hedgehog на SEGA и носи истинския почерк на Нийл Х. Мориц – продуцентът на поредицата „ Бързи и гневни “, „ Знам какво направи предишното лято “, „ Всемогъщият Евън “, „ Трите хикса “ и други.

В новия филмов откъс на „ Соник: Филмът “ феновете ще видят скорост от друго измерение. Хиперактивният таралеж към този момент е попаднал на планетата Земя и би трябвало да откри най-сигурния и безвреден метод да остане на нея неусетен.

Когато си гръмък, дръзновен и неконтролируем обаче, тази задача се оказва много комплицирана. И се стига чак до цяло едно държавно управление, което желае да те хване. Начело на специфичната интервенция по залавянето на Соник е общоизвестният академик лекар Роботник (Джим Кери), който желае да се добере до свръхестествените благоприятни условия на симпатичното извънземно творение. И екшънът е обезпечен!

Много комизъм, динамичност и трогателен сюжет ни чака в „ Соник: Филмът “, който събира цяло съзвездие от международни звезди. В ролята на лекар Роботник влиза неповторимият Джим Кери, a Джеймс Марсдън се превъплъщава в положителното ченге, което макар, че първоначално е твърдо срещу да се съюзява със свръхбързи таралежи, най-после ще направи всичко допустимо да избави новия си другар.

Сред останалите артисти във кино лентата са Нийл Макдоноу, Тика Съмптър, Адам Пали и други

Режисьор на „ Соник: Филмът “ е Джеф Фаулър, а сюжетът е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Орен Узиел.

Историята е на Патрик Кейси и Джош Милър. Продуценти са Нийл Х. Мориц (поредицата „ Бързи и гневни “), Тору Накахара и Такеши Ито.

Ще открие ли паметният таралеж избавление на нашата планета или точно тя ще заплаши живота му? Колко мъчно е да си невероятен, а да търсиш напълно простички неща?

Ще разберем дружно в „ Соник: Филмът “, който ще ни побърка от скорост и страсти в кината от 14 февруари 2020 година в дублирана и субтитрирана версия.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР