Той съобщи пред bTV, че с постановление на Министерски съвет

...
Той съобщи пред bTV, че с постановление на Министерски съвет
Коментари Харесай

Министър Божанов: Не можем да обвиняваме Русия за срива в Български пощи

Той заяви пред bTV, че с разпореждане на Министерски съвет " Български пощи " влиза в листата със стратегически обекти и ДАНС влизат на инспекция. Работи се и по възобновяване на системата.

По думите му съветските хакерски офанзиви засягат повече източноевропейските страни. С Европейската комисия обсъждахме механизъм за шерване на офанзиви в действително време, т.е, когато една страна бъде нападната, всички останали страни да научават на секундата и да не позволен даже опит за офанзива от адресите, от които се прави нападението, съобщи министърът.

Божидар Божанов увери, че има пречки, само че нито една от тях не прави невъзможна задачата България да има работещо електронно държавно управление.

Божанов разгласи, че електронната идентификация към този момент се създава. Напълно реалистични са периодите системата да проработи до края на годината, означи министърът, като посочи, че тя може да се употребява за достъп до здравни данни, информации в Национална агенция за приходите и Национален осигурителен институт, достъп до електронните услуги на Министерство на вътрешните работи, достъп до услугите на Агенцията по вписванията, до кадастъра и други Идеята е, че интеграцията към тази система е доста лесна и разноските за това са незначителни, сподели още министърът на електронното ръководство.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР