Той реши да сподели кадрите с потребителите в социалните мрежи

...
Той реши да сподели кадрите с потребителите в социалните мрежи
Коментари Харесай

Семейство чуваше странни звуци от стълбището в дома си, скрита камера запечата нещо ужасяващо

Той реши да показа фрагментите с потребителите в обществените мрежи видяното и да помоли за мнение

Мъж показа в обществените мрежи видео, снимано от скрита камера в дома му. По думите му той и фамилията му от доста време се чувствали дискомфортно вкъщи. Често са имали възприятието, че някой го следи и даже се пробва да им навреди. Те обаче не желали да се осланят единствено на усеща и съмнения.

Мъжът споделя, че живее в лична къща дружно с огромното си семейство. Всички обаче почнали в даден миг да се усещат необичайно, изключително когато оставали сами в някоя стая. 

Човекът споделя, че имал проблеми със съня. Всеки път, когато си лягал, с цел да си почине, не можел да се отърве от възприятието, че някой го гледа и следи. В  резултат на това го налегнало бодърствуване, за което не пособие нищо. 

Останалите членове на семейството се оплаквали, че чували разнообразни звуци, изключително от стълбището. Те също споделяли, че усещат наличието на чужд вкъщи. 

Заради всичко това хората решили да конфигурират камера в жилището си. Идеята им била да се успокоят и да видят имат ли в действителност мотив за терзания. 

Това, което обаче видяха на записа, ги шокира и уплаши мощно. 

На видеото от стълбите ясно се вижда фигура, която изрично не може да принадлежи на човек. Малкият контур няма рационално пояснение. Очевидно фамилията не на вятъра счита, че в дома им живее нещо паранормално.

Хората в обществената мрежа обаче се пробват да успокоят мъжа, казвайки му, че неприятното качество на сходен тип камери, може да е причина за видяното. 

" Ето за какво няма да конфигурирам камери в къяата си. Знам, че е допустимо това да е просто цифрова особеност заради софтуера за компенсиране на слабата светлина. Да не приказваме, че камерите могат да бъдат хакнати доста елементарно ", разяснява консуматор. 

Източник: Блиц
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР