Той разказва, че преди 4 дни се събуждат от шум

...
Той разказва, че преди 4 дни се събуждат от шум
Коментари Харесай

Българин, избягал от Украйна: Карахме през горите, в Румъния ни обраха

Той споделя, че преди 4 дни се разсънват от звук на бойни самолети

"Преди 4 дни се събудихме от звук на бойни самолети. Летяха ракети и взривиха летището. Имах опасения, че ще има война, а бях заредил и бензин. Събрахме най-необходимите движимости и тръгнахме по най-бързия метод. По улиците бягаха хора, на бензиностанциите имаше огромни опашки, а те не работеха. Пътуването ни беше кошмарно, имаше разрушени камиони. През нощта става още по-кошмарно, както пътуваш, става алено и стартират бойни дейности, а ти тръгваш през нивите, през горите. Коли закъсваха ".

Това съобщи българинът Цветомир Цветков за "Твоят ден "по, който съумява да избяга от военния спор в Запорожие и стига до Русе.

Той споделя, че преди 4 дни се разсънват от звук на бойни самолети. "В Николаев имаше танкове, военни с автомати и леки картечници. Казваха ни, че е доста рисково и ни питаха накъде сме тръгнали. Звъняхме на българското консулство в Одеса, не си подвигаха телефоните. След това ми споделиха, че съм вманиачен да мина през Одеса. В Румъния ни обраха на първата бензиностанция ", споделя той. Според него няма никакви представители на българските граници.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР