Той разказа историята за това как от завършването на АМ

...
Той разказа историята за това как от завършването на АМ
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ГЕРБ направи толкова много за Бургас, дайте ни доверието си сега, за да продължим

Той описа историята за това по какъв начин от завършването на Автомагистрала „ Тракия ”, Димитър Николов е съумял да издейства за града си освен обход на Бургас за курортите на север, само че и още редица други планове

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който дойде в Бургас през днешния ден, с цел да участва на закриването на предизборната акция на партията за региона, изнесе дълга и прочувствена тирада пред претендентите за кметове, кметове на обитаеми места и общински съветници, както и пред симпатизанти. Залата на Културен дом НХК - постройка, която бе тотално реновирана доскоро повече от три години,  се оказа тясна да събере всички, които бяха пристигнали да чуят водача на партията.

За начало на речта си Борисов избра да направи самобитна разходка в предишното и да напомни, че преди 15-ина години Автомагистрала „ Тракия ” даже не е завършвала в Бургас. „ Кметът пристигна при мен и помоли това да се промени. И ние го променихме. След това сподели „ Хайде да погледнем надясно ” - към жк „ Меден рудник ”, където всеки ден се образуваха ужасни тапи. Направихме кръгово, изградихме надлез, който да изнесе трафика от вътрешността на страната към Южното Черноморие, направихме и околовръстен път - ул. „ Крайезерна ”. После Димитър Николов помоли да погледнем и наляво - в посока курортите. Направихме обход, който облекчи придвижването. Какво не сме създали за Бургас, че да гласувах за другите? Задавам си този въпрос и в действителност не намирам отговор ”, стартира речта си Бойко Борисов.



Той зададе и различен риторичен въпрос. Какво действително е свършено в последните 3 години, откогато той и ГЕРБ не са на власт и отговори мнозначително: „ Нищо ”. Той продължи да напомня какво е свършено през годините на ръководството на ГЕРБ за Бургас и изброи противоречивата зала „ Арена Бургас ”, огромното саниране на над 200 блока, ремонтите на Морската градина, на УМБАЛ-Бургас, помощта за междинното и висшето обучение под формата на поправки и разкриване на нови филиали и още редица сполучливи планове.

Борисов, който особено пристигна за закриването на предизборната акция за локалните избори в Бургас приказва и по ред тематики от националната политика, свързани с „ Продължаваме промяната ” и държавното управление, което в този момент ръководи страната с болшинство, обезпечено с взаимни отстъпки от страна на ГЕРБ. Лидерът на партията прикани:

„ Мобилизирайте се и ни дайте мощ, с цел да можем да вършим ние нещо хубаво за вас. Искрено искам триумф на всички наши кметове, на претендентите за общински съветници ”, прикани Борисов.
Народният представител Жечо Станков показа пред актива на ГЕРБ за следващ път претендентите за кметове по общини. Той даде думата на Иван Алексиев - регионален координатор на ГЕРБ за Бургас, който е и претендент за кмет на община Поморие. Той приветства водачът на партията Бойко Борисов в Бургас и се обърна към него, с цел да му благодари за това, че макар нестаб
„ Ако не беше Борисов сега нямаше да има държавно управление, което в този момент да подсигурява някакво от малко малко успокоение. На 29 октомври предстоят извънредно значими избори - за локалната власт, с която решаваме нашето бъдеще за идващите 4 години. Затова дано всички излезем и да гласуваме с №7 в интегралната бюлетина - за кметове на общини, кметове на обитаеми места и за общински съветници ”, сподели Иван Алексиев. След него незабавно приказва претендентът за кмет на община Бургас Димитър Николов.

Той поздрави всички за днешния Димитровден и се обърна към Борисов, с цел да подчертае, че по негово ръководство Бургас е постигнал доста, а в този момент като че ли се следи застой.

„ Виждам почтени млади попълнения в редиците на нашата партия. Ние, като ветерани, можем да им предадем този опит и рутината в ръководството на локалната власт, с цел да могат да те да се учат. Благодаря на всички, взели участие в акцията. Поддържахме положителният звук, нямаше по какъв начин да не бъдем заобиколени от компромати, скоро ще се забележим с всички тях поотделно. Целиш ли се ниско, ще уцелиш ниско. А ние се целим високо и това, което е реализирано, се вижда. На 29 октомври съм уверен, че ще имаме мотив да се поздравим ”, сподели Николов.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР