Той разговаря с участници във форум за малък бизнес в

...
Той разговаря с участници във форум за малък бизнес в
Коментари Харесай

Илон Мъск хвали руските таланти и технологии

Той беседва с участници във конгрес за дребен бизнес в Краснодар

Илон Мъск не изключва опцията някой ден да стартира произвеждане в Русия (снимка: Elon Musk / Instagram)

Илон Мъск, о снователят на Tesla и SpaceX, беседва по видео връзка с участниците във конгрес за дребния бизнес в Краснодар в продължение на към 20 минути. Б изнесменът беше поканен на форума посредством билбордове, конфигурирани наоколо до офиса на SpaceX, както и с хвалебствена ария, съобщи съветската организация РИА Новости .

Поканата не остана незабелязана и заинтригува Мъск. „ Това беше билборд тъкмо пред офиса на моята компания. Как да не го видя? Гледахме видеото, беше доста смешно и ни хареса. Помислихме си: „ Тези момчета вършат нещо забавно. Вероятно, би трябвало да се присъединим ”. И взехме решение по някакъв метод да участваме ”, споделя Мъск.
още по тематиката
По време на презентацията той даде някои препоръки на начинаещите бизнесмени. Според американския бизнесмен, една компания не би трябвало да се основава в името на бизнеса, а с цел да взема решение проблеми и да бъде потребна на колкото се може повече хора.

Илон Мъск похвали съветското обучение, отбелязвайки, че измежду чиновниците на неговите компании има имигранти от Русия. „ Струва ми се, че образованието в Русия е доста положително. В Русия има доста гении и доста забавни технологии ”, споделя Мъск.

Освен това той не изключва опцията някой ден да стартира произвеждане в Русия. Накрая Мъск разгласи, че е подготвен да прегледа плана на краснодарския инженер Алексей Игнатиев, който е вградил модифицирана операционна система Linux в своя електрически автомобил Tesla.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР