Той проведе среща със състава на ОДМВР. Ето и изявлението

...
Той проведе среща със състава на ОДМВР. Ето и изявлението
Коментари Харесай

Бойко Рашков с тежки думи в Пловдив за златните кюлчета и деморализацията в системата на МВР


Той организира среща със състава на ОДМВР. Ето и изказването му, което даде преди броени минути:

" Неслучайно съм втори ден тук. Ръководството на министерството прави оценка случилото се в Трето районно като удар против престижа на Министерство на вътрешните работи. Няма престъпност с или без пагони, има престъпност. Чудя се оке докара до това в службите ни да се появят такива феномени и такава групова престъпност. Бях по-остър с сътрудниците доскоро. Когато има безнравственост от горната страна надолу, тя ще стигне и до редовите чиновници. Когато виждаме кюлчета със злато ей по този начин като за лека нощ, а всеки разбира, че такива средства са невъзможни - това се отразява на морала на всеки редови чиновник.

Днес взехме решение - управителните функционалности се разпореждат на Петър Тодоров - чиновник с 30-годишен стаж. Разчитаме на него. Чувствайки се в известна степен отговорен, заместник-директорът от през вчерашния ден е преназначен в област Пловдив - в Раковски.

С господин Рогачев няма прогрес, той се намира в Пловдив в болница. На болнично легло е и не можем да предприемем каквито и да е дейности за неговото наказване или уволняване. Нека първо да го изпишат. Не знам какво има намерение да прави. Петър Тодоров ще е заместник-директор, само че ще управлява дирекцията. Предстоят още рокади в министерството ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР