Той призова за нови санкции срещу Русия, така че тя

...
Той призова за нови санкции срещу Русия, така че тя
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна не е последната цел на руската агресия

Той прикани за нови наказания против Русия, тъй че тя да бъде „ лишена от всички запаси “. 

Европейският мир е заложен на карта. Западът би трябвало да се сплоти, с цел да предотврати геноцид от страна на Русия в Европа. Сигурността на континента зависи от резултата от експанзията на Москва против Украйна. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски в тирада пред румънския парламент, предава Българска национална телевизия.

Заедно можем да спрем тези, които желаят геноцид в Европа, сподели Зеленски в речта си пред народните представители. След това сподели брутални фрагменти на убити цивилни жители, осеяли улиците на Буча.

„ Украйна не е последната цел на съветската експанзия “, сподели Зеленски.

Москва „ желае да окупира Одеса и по-късно има единствено една крачка до Молдова “, сподели той пред румънските законодатели, призовавайки страната да „ отбрани своята самостоятелност и суверенитет “.

„ В Украйна се взема решение ориста на Централна Европа и Черноморския район, заради което отбраната на свободата на Украйна и украинците се равнява на отбрана на сигурността на Европа като цяло “, добави Зеленски.

Затворете пристанищата си за съветски кораби, спрете преноса на артикули към и от Русия, не внасяйте повече запаси от Русия “, прикани Зеленски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР